B3 Kapasitor ngajalankeun YY Motor

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

 

YY séri kapasitor fase tunggal ngajalankeun motor asinkron, cocog pikeun kipas, blowers, sareng sababaraha alat anu meryogikeun beban énggal. Motor séri ieu kalayan faktor kakuatan tinggi sareng efisiensi, ukuran alit, beurat enteng, kinerja anu saé, low noise, sareng perawatan anu merenah.

 

 

Kelas PerlindunganIP4 、 IP54 、 IP55

Jenis TiisIC0141

Kelas InsulasiB,F

Operasi TipeS1

Dipeunteun Tegangan115 / 230,220V

Dipeunteun Frékuénsi60Hz, 50Hz 

Modél  Kakuatan (Kw) Laju (rpm) Volt (V) Frékuénsi (Hz)
YY6312 0,18 2800 220 50
YY6322 0,25 2800 220 50
YY6314 0,12 1400 220 50
YY6324 0,18 1400 220 50
YY7112 0,37 2800 220 50
YY7122 0,55 2800 220 50
YY7114 0,25 1400 220 50
YY7124 0,37 1400 220 50
YY8012 0,75 2800 220 50
YY8022 1.1 2800 220 50
YY8014 0,55 1400 220 50
YY8024 0,75 1400 220 50
YY90S-2 1.5 2800 220 50
YY90L-2 2.2 2800 220 50
YY90S-4 1.1 1400 220 50
YY90L-4 1.5 1400 220 50

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kéngingkeun harga anu pangénggalna ti kami

    Ngirim
    ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & éléktrik CO., LTD, salaku produsén anu berpengalaman sareng pemasok motor, pompa cai sareng produk turunan sanés ...
    Maca deui

    PAÉÉNG CEPAT

    BÉRÉN SENTUH

  • NO.411-412, PEMBANGUNAN 1, JIAKAICHENG, ZEGUO AVENUE, WENLING City, ZHEJIANG, CHINA.
  • 13736270468
  • ceo@gogogomotor.com
    • sns01
    • sns03
    • a3f91cf3
    • sns02