Daya tinggi YC Kapasitor ngamimitian motor

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Séri YC nyaéta motor fase kapasitor-fase tunggal, kagolong kana motor anu teu sinkron. kalayan ukur ngamimitian kapasitor. Kapasitor awal ilubiung dina ngamimitian nalika motor dimimitian.
Saatos motor dimimitian, kapasitor ngamimitian dipegatkeun ku saklar sentrifugal sareng henteu ngiringan kana operasi motor.
Motor Listrik ieu biasana dianggo dina kompresor udara, pompa cai, kulkas, mesin cuci, alat médis, mesin damel kayu, sagala rupa alat tatanén. Produk ngadopsi metode pendinginan IC0144. Éta tiasa ngajalankeun lami.
Motor fase tunggal tiasa di beusi tuang atanapi perumahan aluminium. Di pasar internasional ayeuna, konsumén Éropa sareng Amérika langkung resep penampilan motor perumahan aluminium anu alit sareng éndah, sedengkeun sababaraha konsumén di Asia, Afrika sareng Wétan Tengah resep kana motor perumahan beusi , sabab perumahan beusi hirup langkung kuat sareng awét. Tapi performa motor kalayan perumahan anu sanésna sami.

YC séri CAPACITOR Mimitian

Jumlah pigura : 71 ~ 132 kakuatan : 0.37kw ~ 7.5kw Frékuénsi: 50hz / 60hz
Sistem damel : Kelas S1 Insulasi : B / E / F / H Dipeunteun Volt: 110v, 220v, 240v 115 / 230v
Lumaku pikeun: salaku kompresor hawa, kulkas, alat médis sareng alat kakuatan mékanis anu sanés
Fitur: torsi awal ageung, chanting kinerja anu saé, hemat énergi, struktur anu dipercaya, kagunaan. Rangkaian dasar motor dipeunteun kakuatan 220V / 50Hz, numutkeun kabutuhan pikeun nyayogikeun 110V / 220V, 110V, 240V, 60Hz sareng motor sanésna, tiasa janten chassis aluminium atanapi chassis beusi.

 

Data kinerja

modél kakuatan Dipeunteun ayeuna Laju muter efektivitas Faktor kakuatan Torsi kios
Dihaturkeun torsi
Kios ayeuna
YC711-2 180 1.9 2800 60 0,72 3.0 12
YC712-2 250 2.4 2800 64 0,74 3.0 15
YC711-4 120 1.9 1400 50 0,58 3.0 9
YC712-4 180 2.5 1400 53 0,62 2.8 12
YC801-2 370 3.4 2800 65 0,77 2.8 21
YC802-2 550 4.7 2800 68 0,79 2.8 29
YC801-4 250 3.1 1400 58 0,63 2.8 15
YC802-4 370 4.2 1400 62 0,64 2.5 21
YC90S-2 750 6.1 2800 70 0,80 2.5 37
YC90L-2 1100 8.7 2800 72 0,80 2.5 60
YC90S-4 550 5.5 1400 66 0,69 2.5 29
YC90L-4 750 6.9 1400 68 0,73 2.5 37
YC90S-6 250 4.2 950 54 0,50 2.5 20
YC90L-6 370 5.3 950 58 0,55 2.5 25
YC100L1-2 1500 11.4 2850 74 0.81 2.5 80
YC100L2-2 2200 16.5 2850 75 0.81 2.2 120
YC100L1-4 1100 9.6 1440 71 0,74 2.5 60
YC100L2-4 1500 12.5 1440 73 0,75 2.5 80
YC100L1-6 550 6.9 950 60 0,60 2.5 35
YC100L2-6 750 9.0 950 61 0,62 2.2 45
YL112M-2 3000 21.9 2850 76 0,82 2.2 150
YL112M-4 2200 17.9 1400 74 0,76 2.2 120
YL112M-6 1100 12.2 950 63 0,65 2.2 70
YL132S-2 3700 26.6 2850 77 0,82 2.2 175
YL132S-4 3000 23.6 1400 75 0,77 2.2 150
YL132M-4 3700 28.4 1400 76 0,79 2.2 175
YL132S-6 1500 14.8 950 68 0,68 2.0 90
YL132M-6 2200 20.4 950 70 0,70 2.0 130

 

 

 

 

Diménsi penampilan sareng pamasangan

Nomer pigura                                         尺寸 Diménsi
                     IMB3    IMB14 IMB34     IMB14 IMB35               IMB3
A A / 2 B C D E F G H K M N P Urang Sunda S T M N P Urang Sunda S T AB AC Maséhi AE HD L
71 112 56 90 45 14 30 5 11 71 7 85 70 105 0 M6 2.5 130 110 160 - 10 3.5 145 145 140 95 180 225
80 125 62.5 100 50 19 40 6 15.5 80 10 110 80 120 0 M6 3 165 130 200 0 12 3.5 160 165 150 110 200 295
90S 140 70 100 56 24 50 8 20 90 10 115 95 140 0 M8 3 165 130 200 0 12 3.5 180 185 160 120 220 370
90L 140 70 125 56 24 50 8 20 90 10 115 95 140 0 M8 3 165 130 200 0 12 3.5 180 185 160 120 220 400
100L 160 80 140 63 28 60 8 24 100 12 - - - - - - 215 180 250 0 15 4 205 200 180 130 260 430
112M 190 95 140 70 28 60 8 24 112 12 - - - - - - 215 180 250 0 15 4 245 250 190 140 300 455
132S 216 108 140 89 38 80 10 33 132 12 - - - - - - 265 230 300 0 15 4 280 290 210 155 350 525
132M 216 108 170 89 38 80 10 33 132 12 - - - - - - 265 230 300 0 15 4 280 290 210 155 350 565

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kéngingkeun harga anu pangénggalna ti kami

    Ngirim
    ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & éléktrik CO., LTD, salaku produsén anu berpengalaman sareng pemasok motor, pompa cai sareng produk turunan sanés ...
    Maca deui

    PAÉÉNG CEPAT

    BÉRÉN SENTUH

  • NO.411-412, PEMBANGUNAN 1, JIAKAICHENG, ZEGUO AVENUE, WENLING City, ZHEJIANG, CHINA.
  • 13736270468
  • ceo@gogogomotor.com
    • sns01
    • sns03
    • a3f91cf3
    • sns02