Warta

  • Hand in hand to overcome difficulties

    Gandeng tangan pikeun ngungkulan kasusah

    Kusabab kakurangan bahan baku (tambaga, waja, aluminium, beusi) pikeun motor sareng naékna biaya, sababaraha paréntah konsumén urang teu acan dikirimkeun dina waktosna. Kusabab palanggan kami sadayana nasabah propésional, sareng aranjeunna sadayana terang pasar bahan baku ayeuna, aranjeunna parantos masihan kami ...
    Maca deui
  • The impact of rising raw materials on the motor industry

    Pangaruh tina naékna bahan baku dina industri motor

    Latar pikeun naékna harga komoditas Global likuiditas moneter leupas. Dina raraga nyalametkeun pasar, kaseueuran nagara-nagara di Éropa sareng Amérika Serikat ngadopsi rencana stimulus ékonomi, likuiditas moneter gampang nyumbang kana naékna babak koméritas Pasokan ieu beuki ketat. Ou ...
    Maca deui
  • 2021 Electric Motor Raw Materials Skyrocketing And Market Shock

    2021 Bahan Baku Motor Motor Skyrocketing Sareng Shock Pasar

    Dasar-dasar pasokan sareng paménta, Nilai tukeur dolar AS sareng likuiditas makro mangrupikeun tilu faktor utama anu nangtoskeun harga logam industri. Nanging, kurs sareng likuiditas makro saleresna mangrupikeun cerminan kinerja dasar-dasar. Maka, anu ...
    Maca deui
  • The structure of a three-phase asynchronous motor, consisting of a stator, rotor and other accessories.

    Struktur motor asinkron tilu fase, diwangun ku stator, rotor sareng asesoris séjén.

    Struktur motor asinkron tilu fase, diwangun ku stator, rotor sareng asesoris séjén. (1) Stator (bagian cicing) 1, stator inti Fungsi: Bagian tina sirkuit magnét motor anu dipasang stator windings. Struktur: inti stator nyaéta ...
    Maca deui
  • We are an experienced manufacturer of single phase motors, three phase motors and centrifugal pumps.

    Kami produsén anu berpengalaman motor fase tunggal, tilu motor fase sareng pompa sentrifugal.

    Kami produsén anu berpengalaman motor fase tunggal, tilu motor fase sareng pompa sentrifugal. Kami ngahasilkeun motor beusi tuang sareng tiasa ogé ngahasilkeun motor aluminium pikeun konsumén urang. Gaya khusus nyaéta sapertos kieu: Naha anjeun kedah ngémutan kerjasama sareng kami, anu alesan utama salaku ...
    Maca deui
  • Trump out, Biden in

    Trump kaluar, Biden asup

    Tanggal 19 Januari, Gedong Bodas ngaleupaskeun pidéo pidato pamitan Présidén Donald Trump nalika anjeunna angkat ti kantor. Anjeunna ngamimitian ku ngahaturkeun nuhun ka seueur jalma, kalebet pamajikan sareng putrina, Wakil Présidén Pence sareng kulawargana, ogé Gedong Bodas sareng padamelna. "Administrasi anyar bakal t ...
    Maca deui
  • The cause of a fire in a three-phase motor

    Anu nyababkeun kahuruan dina motor tilu-fase

    Alesan utama motor asinkron tilu-tahap meunang seuneu nyaéta pilihan anu teu leres, panggunaan atanapi pangropéa. Sababaraha motor anu kualitasna goréng, anu ogé ngabalukarkeun seuneu. Bagian-bagian pengapian utama motor umum nyaéta gulungan, timah, inti beusi, sikat sareng bantalan. Saklar motor, sekering sareng dist ...
    Maca deui
  • Analysis on the current situation and Development Prospect of China’s electric motor industry in 2020

    Analisis kaayaan ayeuna sareng Prospék Pangembangan industri motor listrik Cina di 2020

    Analisis kaayaan ayeuna sareng Prospék Pangembangan industri motor listrik Cina di taun 2020 Motor éta mangrupikeun sumber kakuatan industri. Ngaliwatan interaksi listrik sareng magnetisme, silih konversi antara énergi listrik sareng énergi kinétik nyaéta réali ...
    Maca deui
  • Why was Iran’s top nuclear scientist murdered?

    Naha élmuwan nuklir luhur Iran dibunuh?

    Israél ayeuna mangrupikeun nagara mini tapi kuat di Wétan Tengah kusabab éta ngagaduhan senjata nuklir. Israel parantos lami ningali Iran salaku cucuk di sisi na sareng ancaman pangageungna. Janten Israél henteu lirén sabotase usaha Iran, khususna pikeun nyegah Iran tina nuklir pakarang, pikeun enr ...
    Maca deui
  • US President Joe Biden’s new team’s impact on China’s foreign trade

    Pangaruh tim anyar Présidén AS Joe Biden kana perdagangan luar negeri Cina

    Antony Blinken, Linda Thomas-Greenfield sareng Jake Sullivan sadayana parantos janten anggota Gedong Bodas Obama. Aranjeunna ditingali salaku pendukung satia Mr. Biden sareng inohong pusat anu ngadominasi kabijakan luar nagri na. Linda Thomas-Greenfield, parantos damel di Afrika mangtaun-taun sareng ...
    Maca deui
  • Electric Motor Noise Analysis

    Analisis Noise Motor Listrik

    Sumber noise utama motor listrik nyaéta noise éléktromagnétik, noise mékanis sareng noise ventilasi. ● noise éléktromagnétik Interaksi médan magnét dina celah hawa motor ngahasilkeun kakuatan radial anu robih ku waktos sareng rohangan, anu nyababkeun inti stator sareng ...
    Maca deui
  • Development prospect of high efficiency motor

    Prospek pangwangunan motor efisiensi tinggi

    Integrasi sareng reorganisasi batubara, pertambangan, manufaktur alat-alat sareng industri sanésna salajengna bakal ngamajukeun paménta sareng pamekaran produk motor sedeng. Palaksanaan salajengna tina kabijakan nasional konservasi énergi sareng réduksi émisi teraskeun maju ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2