Tentang Kami

Tangtu mékanis sareng éléktronik

jidian_us

Motor listrik anu munggaran diciptakeun dina 1822 ku Michael Faraday. Motorna dikembangkeun ngan ukur sataun saatos Hans Christian Ørsted mendakan yén aliran arus listrik nyiptakeun medan magnét proporsional. Motor awal ieu ngan saukur kawat sawaréh beuleum kana gelas raksa sareng magnét di handapeun. Nalika kawat disambungkeun kana batré, medan magnét diciptakeun sareng interaksi ieu sareng medan magnét anu dipasihan ku magnet anu nyababkeun kawatna muter.

Sapuluh taun ka hareup generator listrik anu munggaran diciptakeun, deui ku Michael Faraday. Generator ieu diwangun ku magnet anu nembus coil kawat sareng nginduksi arus anu diukur ku galvanometer. Panilitian sareng ékspérimén Faraday kana listrik mangrupikeun dasar tina kaseueuran prinsip éléktromekanik modéren anu dikenal ayeuna.

Karesep kana éléktromekanik naék sareng panilitian kana komunikasi jarak jauh. Kanaékan Révolusi Industri sacara gancang dina produksi nimbulkeun paménta komunikasi intrakontinental, ngamungkinkeun éléktromekanika ngalangkungan jasa publik. Relay dimimitian ku telegrafi salaku alat éléktromekanik anu digunakeun pikeun ngahasilkeun sinyal telegraf. Saklar Strowger, saklar Panel, sareng alat anu sami dianggo sacara luas dina bursa telepon otomatis awal. Saklar crossbar munggaran dipasang di abad ka-20 tengah di Swédia, Amérika Serikat, Kanada, sareng Inggris Raya, sareng ieu gancang sumebar ka penjuru dunya.

(ZHEJIANG GOGOGO MEKANIK & LISTRIK CO., LTD, salaku produsén anu ngalaman sareng panyayogikeun motor, pompa cai sareng produk turunan sanés.

Mr.Weed Zeng mangrupikeun pangadeg, Anjeunna parantos damel di motor listrik tilu fase,tunggal fase kapasitor ngamimitian motor,Pompa cai Pipa Centrigugal, sareng  Pompa Rendam beuleum industri langkung ti 20 taun, ngaladénan ratusan konsumén sareng ngartos kabutuhan konsumén anu béda. Ngartos sababaraha fitur produk. Dina prosés damel, anjeunna parantos mendakan sababaraha konsumén, sababaraha konsumén ngan ukur peryogi hiji produk. Sababaraha konsumén peryogi rupa-rupa produk. Pikeun nyumponan kabutuhan khusus anu béda, kami parantos mimiti nawiskeun sababaraha rupa produk. Ieu tiasa ngabantosan palanggan ngahémat seueur waktos, mésér biaya sareng usaha. Sadaya anu parantos kami laksanakeun parantos ningkat pisan kasieun konsumén . Sareng dina waktos anu sami, para nasabah parantos ngenalkeun beuki seueur nasabah ka kami sabab wareg sareng produk sareng jasa kami.

Merk urang sorangan "GOGOGO MOTORS", "EASTOP MOTOR" kasohor pisan di seueur pasar berkembang, sapertos Mesir, Sudan, Irak, Maroko, Bangladesh, Filipina, Viatnam, Thailand, Ghana, Étiopia, Srilanka, Polandia, Spanyol, Turki, Méksiko, AS, Kosta Rika, Kolombia,

Nigeria, Kenya, sareng sajabana langkung ti 30 nagara.

Kami ayana di Zeguo dua, Wenling anu ngan ukur 3 jam ti palabuhan 2-pelabuhan Ningbo panggedéna. Urang gaduh pabrik motor listrik anak perusahaan, pabrik pompa cai, sareng pabrik mesin beberesih tinggi. Kalayan tim R&D anu kuat, tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM / OTM. urang nyayogikeun produk kami ka ITT, ATLAS, CNP, WORDWIDE, jsb langsung atanapi ngalangkungan agén kami. urang ngekspor produk kami ka langkung ti 200, 000pcs unggal taun.

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk urang, kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat pikeun unggal prosés tina pamilihan bahan baku, bagian pamrosésan, bagian-bagian anu dipasang, unggal pengujian ka pakét. Nampi tingkat anu mumpuni 100%, tingkat kepuasan pelanggan 98%.

Pikeun ngadukung palanggan sareng ngagedekeun pasar urang, urang tiasa ngadaptarkeun sababaraha sertipikat sapertos CE, TUV, ETL, UL, COC, SONCAP, COCQ, SAS0, jsb.

Kami ngarep pisan pikeun damel sareng sadaya pelanggan pikeun nyiptakeun kasuksésan sareng ngabagi rahasia sukses kami.

Produk kualitas luhur, jasa unggulan, harga lumrah, pangiriman tepat waktu

Ieu mangrupikeun senjata sihir pikeun sadaya palanggan énggal pikeun janten konsumén lami kami, sareng ogé ngudag anu terus-terusan.

Mangga kontak kami pikeun langkung seueur inpormasi upami anjeun peryogi.