ZHEJIANG GOGOGO MEKANIK & LISTRIK CO., LTD

ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & éléktrik CO., LTD, salaku produsén anu ngalaman sareng panyayogikeun motor, pompa cai sareng produk turunan sanés.
Diajar deui

Saha Urang Dupi

Kami ayana di Zeguo dua, Wenling anu ngan ukur 3 jam ti palabuhan 2-port panggedena Cina. Kami gaduh pabrik motor listrik anak perusahaan kami sorangan, pabrik pompa cai, sareng pabrik mesin pembersih presurre tinggi. Kalayan tim R&D anu kuat, tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM / OTM. urang nyayogikeun produk kami ka ITT, ATLAS, CNP, WORDWIDE, sareng sasarengan atanapi ngalangkungan agén kami. urang ngekspor produk kami ka langkung ti 200,000 pcs unggal taun.
tanda01tanda02tanda03tanda04
  • DESIGN DESIGN

    Désainer

    Produk kualitas luhur
  • MANUFACTURE MANUFACTURE

    MANUFAKTUR

    Jasa unggulan
  • Countries Countries

    Nagara

    Harga wajar
  • Sértipikat D & B